Когато стане въпрос за ескорт услуги и използване на опита на компаньонка, сред най-големите рискове за безопасността, е възможността за предаване на инфекции по полов път. Сигурността винаги трябва да бъде на първо място, напомнят от сайта Адам и Ева. Честата смяна на партньори и липсата на предпазни средства може да предизвика редица проблеми за вашата сигурност и здраве. Кои са най-често срещаните полови вируси и заболявания и как да се предпазите при контакт с компаньонка? Научете повече информация.

Какви рискове за безопасността крият отношенията с компаньонка?

Въпреки че елитните компаньонки преминават редица тестове и изследвания, за да удостоверят, че медицинските им документи са изрядни и не съществува риск за клиентите от заразяване с болести, възможно е да настъпят нежелани вероятности. Най-често предаваните болести и инфекции, са херпес, сифилис, гонорея, хламидия, хуманни папиломавируси (ХПВ) и ХИВ/СПИН. За да се предотврати разпространението на тези болести и бактерии, се препоръчва използването на принадлежности за сигурност, като презервативи, които да ви осигурят безопасността при консумиране на отношенията с ескорт.

Как предпазните средства се грижат за безопасността ви?

Когато се доверявате на ескорт и сексуални услуги, е желателно да използвате предпазни средства. Въпреки че повечето дами, предоставящи компания, го включват в изискванията към клиентите си и пазят своята собствена безопасност, е важно и вие да държите на същото. Основните причини да се подсигурите чрез тях, са:
  1. Предпазват от заразяване Презервативите са един от най-ефективните начини да се намали рискът от заразяване, тъй като предпазват от контакт със сперма, вагинални течности и кръв, които могат да съдържат инфекции.
  2. Предотвратяват разпространението на болестите Смята се, че един заразен средно може да пренесе вируса на 4-8 човека, което да увеличи проблема на глобално ниво. Много от сексуално предаваните инфекции могат да бъдат безсимптомни или да имат леки симптоми, което означава, че хората, които ги носят, може да не са осъзнали, че са заразени. При човешки папилома вирус и при ХИВ могат да минат месеци и дори години преди да може дори да се усъмните за наличие на някакво заболяване. При използване на предпазни средства, рисковете от предаване на инфекцията на партньорите се намаляват значително.
  3. Безопасност и контрацепция в едно Освен да ви предпазват при контакт с компаньонки, тези защитни приспособления действат като много ефективна контрацепция, която значително намалява шанса от нежелано забременяване.
Превантивните мерки винаги са препоръчителни при консумиране на отношенията ви с компаньонка, независимо от нейната изрядност и актуални медицински документи. 

Радомир Богданов е автор на множество публикации в сайта, който се фокусира върху медицинската тематика. Той е един от водещите експерти в областта на медицината и има дългогодишен опит в изследване и практика на медицината. Радомир Богданов е автор на множество статии, които са публикувани в научни журнали и медицински книги. Той се занимава с изследване и проучване на различни медицински теми и клинични случаи, като дава предложения за най-добрите методи на лечение и профилактика.

Leave a comment